2011. június 11., szombat

Philadelphia

Jupíí, sikeresen túléltük a transzatlanti repülőutat terrortámadás nélkül, pedig Orsi szerint igen nagy esély van ám rá :D De igazából nincs :))
Most itt ülünk Philadelphiában a három kis jövendőbeli munkatársammal, Rebivel, Diával és Józsival, és várjuk a következő átszállást, az utolsót hála az égnek, Burlingtonba.
Eddig nagyon klassz volt az út, egy másfél órás röpke Frankfurti kiruccanó után föl is szálltunk a hatalmas philadelphiai gépre. Olyan tipikus oldalt két-két üléses, középen négyes, szóval mit mondjak tényleg nem egy fapados :) Volt kis monitor is az előző szék hátuljában, úgyhogy a 9 órás utat az alváson és az evésen kívül Tangled, Rango és Született feleségek nézéssel töltöttem :))
Amikor megérkeztünk az USA-ba, először a bevándorlási ügyintézésen kellett túlesni. Vicces volt, a vallató pasi jó amerikaihoz méltón teli szájjal rágózott, olyan istenigazán nyitott szájjal, aminek következtében alig értettem valamit a csámcsogásától. De tagadhatatlanul hiper laza volt :D Aztán kérdezte hogy van-e barátom, majd megállapította hogy szegényt most jól otthonhagytam. (Üüüü bocsi Olivér :(( ne haragudj rám kérlek!)
Na lényeg a lényeg, a hatszázhuszonhatezer-kilencvenkettő átvizsgálás és ellenőrzés és becsekkolás után, mikor végre teljesen megnyugodhattak az amcsik hogy nem vagyunk rosszfiúk, már csak azért sem mert lányok vagyunk, végre eljutottunk a Burlingtonba tartó gép termináljához. És isteni szerencse, hogy van ingyen net, mert nem is tudom mi a fenét csinálnánk itt különben 5 órán keresztül... Főleg mert itt hiába van még csak fél 7, de otthon már fél egy, és hajnali fél 5kor keltem, szal naaagyon álmos vagyok.
Üüüü.

1 megjegyzés:

  1. Olivért nem kell félteni. Tegnap átfogó stratégiai tervezést követően útnak indítottunk kilenc jól képzett bérgyilkost, akik majd kezelésbe veszik a "rágós pasast". Szerencsére a személyleírás nem illik rá minden második amerikaira, úgyhogy most elégedetten sörözünk.

    VálaszTörlés