2011. június 14., kedd

Első napok

Na hát fene egye, mégsem partiztam tegnap, illetve hát annyi volt, hogy loptunk a konyhából sört és beültünk az ebédlőbe iszogatni a magyarokkal. :) Hihi. Nagyon jó hely a konyha, hatalmas raktárai meg hűtői vannak, csurig feltöltve mindenféle finomsággal. Ugye ott fogok dolgozni, szóval már ismerem minden részét, így azt is tudom hol van a welcome partiból megmaradt dugi sör. :P Meg a fagyi, a csokiöntet, az eper, a szalámik, a tortilla chips és a salsa szósz.
A munka is jó eddig, nem megterhelő, kedvesek a szakács nénik, és mi is nagyon jól kijövünk Rebivel és Diával. A feladat nekünk kb annyi, hogy 1 órával reggeli-ebéd-vacsi előtt oda kell menni, tányérokat-poharakat kirakni, segíteni a szakácsoknak sütni-főzni, előételt-desszertet elkészíteni. Ha a többiek végeztek a kajával, akkor elmosogatni. Ez kb étkezésenként két és fél órát vesz igénybe, de még csak most tanulunk bele, úgyhogy majd remélem felgyorsulunk. Mondjuk még csak 70 emberre kell csinálni, és hol van még a 140 gyerkőc, de a napokban jön még két kolumbiai lány a konyhára, úgyhogy nem lesz probléma. A munka előnye pedig, hogy azt eszünk-iszunk és akkor, amikor csak akarunk, a szakács nénik pedig dicséretképp lelkesen tömik belénk a jégkrémet és az édességeket wáháá. :))
Egyébként tényleg teljesen pozitívan csalódtam az itteni emberekben. Az amcsikról azért él bennünk egy olyan kép, hogy bunkók, leszarnak mindenkit, semmibe veszik a külföldieket, és azt se tudják h létezik egy olyan ország, hogy Hungary. De az itteni amerikaiak abszolút kedvesek, jófejek és érdeklődőek, szóval nagyon jó kis társaságba csöppentem. Az első napokban csapatépítés volt, mert már itt van a táborban majdnem mindenki, csak a gyerekek nem. Egy csomó vicces játékot játszottunk, amiknek nem tudom a nevét, de jól összehozta a csapatot. :)) Szal minden szupi.
Most pedig bepótoljuk a tegnapra tervezett Burlingtoni városnézést, mert bevisz minket a szakácsnéni kocsival :) Meg meghívott magukhoz is. Olyan ari :) Juj és elmegyek Ben&Jerry's-t enni, ami egy nagyon finom fagyi amit otthon nem lehet kapni, olyan mint a Haagen Dazs :)))

Írjatok hogy én is olvasgathassak valamit! :) Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése